Soul Rain Srbija

Pozitivno dejstvo Grožđanog ulja – Rezveratrola

Soul Rain Srbija – Najbolje iz Raina

Soul Rain Srbija

Soul – prirodni izvor snage za ekstremno zdravlje. Originalni proizvod Rain International.

Iza Soul-a stoji dugogodišje iskustvo u lečenju i 20 godina kliničkog ispitivanja dr Arnolda S. Lenorda. Fondacija koja nosi njegovo ime već 20 godina pomaže u istraživanju malignih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. Dr Arnold .

S. Leonard je renomirani lekar, predavač i autor. Svoja istraživanja publikuje u raznim naučnim časopisima. Višegodišnja istraživanja su urodila plodom i 2009. godine svet je ugledao RAINov proizvod SOUL, od potpuno prirodnih sastojaka. Još se nikada u istoriji dodataka ishrani nije dogodilo da se u proizvodnji umesto voća i biljaka koriste njihove semenke. Dugogodišnja istraživanja dr Leonarda su dovela do zaključka da u hladno ceđenim uljima semenki ima čak i do 30 puta više aktivnih supstanci (npr. antioksidanata) nego u samom plodu ili ostatku biljke.

Zbog nedostatka hranljivih materija, ćelije i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do pojave bolesti. U SOULu se nalaze licencirani sastojci koji usporavaju starenje i podižu sposobnost organizma da stvara energiju. Pored toga pomaže radu imunog sistema i doprinosi zdravlju krvnih sudova.

SOUL sadrži supstance koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i umiruju zapaljenske procese, koji su glavni uzročnici hroničnih oboljenja i malfunkcija ćelija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *